MICROCICLES: MINIATURES I CAMUFLATGESEl món del maquetista és un joc. Més enllà de la seva dimensió lúdica i de col·leccionisme, el modelatge de miniatures i l'escenografia esdevé la representació d'un micro-cosmos, la creació d'un nou universen forma de petits poemes visuals.
Generar giàlegs amb figuretes de soldats a escala, posar a pprova els límits de la seva identitat, descontextualitzant-los dels seus atributs bèl·lics i violents. Provar fins a on es pot arribar experimentant el llenguatge d'un material controvertit mitjançant una activitat multidisciplinària, i expressant-ne de nous. Generar un sentit en les coses.


Camuflatge, del francès camouflage, alhora del verb italià camuffare (ocultar, disfressar) . Abans de fer servir la tècnica del mimetisme, a la fauna i la natura ja coneixien aquest joc de trompe-l'oeil. Camuflar-se amb l'entorn, esborrar-se, com deia Deleuze de la Pantera Rosa, i la seva capacitat de passar inadvertida amb el sol fet de pintar la paret que hi havia darrere d'ella de color rosa. 


Aquesta proposta s'inaugura a les 19:30 del dimarts 8 de maig al castell de Masricart a La Canonja (plaça del castell, núm. 1).  ARTISTES CONVIDATS
Artistes de diferents parts de Tarragona van donar-nos la seva mirada de les miniatures de soldats. Cada autor va fer una proposta mithjançant la técnica persolnal que millor els identifica i aquests ón els resultats:

Nuria Domingo 

Elia Bonmatí 

 Jordi Llort "Liliputh 15-M"

Violeta Bofarull 

Pep Serra "Love"
 Luis González

Enric Llevat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada